​Telefon: 43 64 45 21

Kanalgaden 6, 2620 Albertslund

Tilskud

Her på klinikken arbejder vi i overensstemmelse med den aftale, der foreligger mellem Dansk Tandlægeforening og Den offentlige Sygesikring. Langt de fleste behandlinger er omfattet af denne aftale.​ Tilskuddet fra sygesikringen fratrækkes automatisk på regningen og bliver udspecificeret herpå.

Er du medlem af Sygesikringen Danmark, er der yderligere mulighed for at få tilskud. Medlemskabet skal du blot meddele i receptionen. Så bliver dine oplysninger automatisk sendt videre til Sygeforsikring Danmark, og du vil efterfølgende få refunderet en del af din regning derfra.

Hvilke behandlinger, der giver ret til tilskud - og hvor meget - kan du læse mere om på Sygeforsikring Danmarks hjemmeside www.sygeforsikringdanmark.dk

Behandling af de 0- til 15-årige:

I de fleste kommuner varetager den kommunale tandpleje alle eftersyn og behandlinger af børn fra 0 til 15 år. Denne har en særlig ekspertise, når det drejer sig om børn, hvorfor vi anbefaler, at man benytter denne. Desuden er behandlingen gratis.

Det er dog muligt at vælge den private tandlæge til sine børn; dette medfører en egenbetaling på 35 %. Skiftet skal meddeles skoletandplejen, der videresender de relevante oplysninger.

Behandlingen af de 16 – 17-årige:

Alle 16 og 17-årige har fuld valgfrihed mellem behandling i privat praksis eller på kommunal klinik. Behandlingen her på klinikken er gratis, og vi anbefaler kontrolbesøg her, mens det er gratis, for at lette overgangen til ungdomstandplejen. Inden du besøger os, er det vigtigt, at du er udmeldt fra Skoletandplejen. Først herefter gives der det fulde tilskud til dine behandlinger i privat regi.

Behandlingen af de 18 – 25-årige:

Denne gruppe satser vi meget på at få til at gå regelmæssigt til tandlæge.

Derfor er der større tilskud til de regelmæssige undersøgelser til de 18 – 25-årige, så de kan få nogle gode vaner og beholde de resultater, der er opnået i børne- og ungdomstandplejen.

Behandlingen af voksne:

Langt de fleste går i dag regelmæssigt til tandlæge, og det er også det, vi anbefaler.

De undersøgelser, der foretages regelmæssigt, er billigere, ligesom de kontrolrøntgenbilleder, der optages i forbindelse med regelmæssig tandpleje, får et større tilskud.

Det interval, den enkelte patient skal gå til kontrol efter, er forskelligt afhængig af, om man tit får huller i tænderne eller f.eks. har parodontose.

Pensionister:

Gennem § 17 i pensions-loven kan der søges om hel eller delvis betaling fra Kommunen. Fremgangsmåden er forskellig, afhængig af hvilken kommune, man bor i, og resultatet afhænger af ens personlige forhold. Vi hjælper gerne med ansøgningen

Bistandsklienter:

Også her er der mulighed for hjælp til behandlingen, og vi er vant til at hjælpe med de nødvendige papirer.​

Åbningstider​

Vi læser vores e-mails dagligt - drejer det sig om en akut henvendelse,

skal du ringe til os på telefon: 43 64 45 21, læg gerne en besked på vores svarer hvis vi ikke lige når telefonerne.

- En tid er først gyldig når vi har bekræftet.

Mandag: 09.00 -18.00​

Tirsdag: 08.00 -16.00​

Onsdag: 09.00 -18.00​​

Torsdag: 08.00 - 17.00​

Fredag: 08.00 - 14.00​

Weekend: Lukket

Vi er medlem af​

Tandklinikken ved Kanalen​

Kanalgaden 6, 2620 Albertslund​   |   Telefon: 43 64 45 21   |   E-mail:​ info@tandkanalen.dk​   |   CVR: 30702212