​Telefon: 43 64 45 21

Kanalgaden 6, 2620 Albertslund

Smiledesign for et naturligt og flot smil af høj kvalitet

Kunne du godt tænke dig smiledesign? Hos Tandklinikken ved Kanalen tilbyder vi smiledesign. Vores klinik er beliggende i Albertslund, men vi har også hjulpet mange fra Glostrup og Vallensbæk.

Vores tandklinik består udelukkende af erfarne og dygtige tandlæger, og vi tilbyder en lang række tandbehandlinger, der øger livskvaliteten for mennesker i alle aldre. Ydermere er vi i stand til at tilbyde den rette rådgivning i forhold til, hvilke behandlinger du bør få foretaget her og nu, og hvilke du med fordel godt kan lade vente.

Smil mere og øg din livskvalitet med smiledesign

Et smukt og naturligt smil er noget, de fleste mennesker går og drømmer om. Det er dog ikke alle mennesker, der er født med det. Derfor tilbyder vi forskellige behandlinger, såsom smiledesign, så du kan blive endnu gladere for dine tænder og dit smil. 

Smiledesign er med garanti noget, der vil øge din livsglæde med det samme, da du med et sæt naturlige og flotte tænder ikke ville kunne lade være med at gå og smile til dine omgivelser hele tiden.

Du vil derfor kunne mærke forskel med det samme, hvorfor vi anbefaler, at alle, der ikke er glade for deres tandsæt, får gjort noget ved det – og det kan du hos os til en fordelagtig pris.

Ring eller skriv til os allerede i dag for mere information

Drømmer du om smiledesign, er du altså kommet til rette sted. Vi har desuden den rette erfaring i forhold til at kunne give dig en behagelig oplevelse – også selvom du har tandlægeskræk. Har du brug for vejledning, eller ønsker du at høre mere om vores konkurrencedygtige priser, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Det kan du gøre på telefon 43 64 45 21 eller ved at skrive til os på e-mail: info@tandkanalen.dk

Vi læser vores e-mails dagligt, men drejer det sig om en akut henvendelse, foretrækker vi, at du ringer til os.

Åbningstider​

Vi læser vores e-mails dagligt - drejer det sig om en akut henvendelse,

skal du ringe til os på telefon: 43 64 45 21, læg gerne en besked på vores svarer hvis vi ikke lige når telefonerne.

- En tid er først gyldig når vi har bekræftet.

Mandag: 09.00 -18.00​

Tirsdag: 08.00 -16.00​

Onsdag: 09.00 -18.00​​

Torsdag: 08.00 - 17.00​

Fredag: 08.00 - 14.00​

Weekend: Lukket

Vi er medlem af​

Tandklinikken ved Kanalen​

Kanalgaden 6, 2620 Albertslund​   |   Telefon: 43 64 45 21   |   E-mail:​ info@tandkanalen.dk​   |   CVR: 30702212